Her yıl düzenlenen yaz spor okulları sezonu açılıyor Kartepe Belediyesi tarafından. Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen bu programda çocuklar su kayağı, futbol, halk oyunları, karate, basketbol, voleybol, jimnastik, boks, tenis, geleneksel okçuluk ve güreş gibi 11 farklı branşta eğitim alma imkanına sahip olacaklar.
 

Kartepe Bld

2 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında Kartepe'de ücretsiz yaz spor okulları düzenleniyor. 4-9 yaş grubu için jimnastik, 8-15 yaş grubu için ise su kayağı, futbol, halk oyunları, karate, basketbol, voleybol, boks, tenis, geleneksel okçuluk ve güreş gibi 11 farklı branşta eğitim verilecek. Kurslara katılan öğrencilere ücretsiz servis imkanı sağlanacak. Kayıt işlemleri için Kartepe Belediyesi hizmet binası, muhtarlıklar, Kartepe Genç Akademi ve Kartepe Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda başvuru formu doldurulabilecek.

Kartepe Bld1

Çankırı FK, Gerede Deplasmanında Şov Yaptı: 4-0'lık Zaferle Yükselişe Geçti! Çankırı FK, Gerede Deplasmanında Şov Yaptı: 4-0'lık Zaferle Yükselişe Geçti!

Ayrıca, Kartepe Genç Akademi'de yaz dönemi branş kayıtları da başlamış durumda. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yaz spor okullarına büyük ilgi olduğunu belirterek, "Yaz spor okullarımızla bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı bir şekilde geçirme imkanı sunacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yaz ve kış spor okulları ile miniklerimizin spor yapmayı daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde öğrenmelerini amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı