Karabük’te bir alışveriş merkezinin teras katındaki kafede, daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle olay büyüdü. Kadınların birbirlerine bardak fırlattığı kavgada, bir kişi vücuduna isabet eden cam parçasıyla yaralandı.

Olay, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Güvenlik görevlileri kavgayı güçlükle ayırırken, yaralı kadın için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı kadın Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

“40 yılda yapılacak işi 5 yılda yaptık” — Özlü’den dikkat çeken değerlendirmeler
“40 yılda yapılacak işi 5 yılda yaptık” — Özlü’den dikkat çeken değerlendirmeler
İçeriği Görüntüle

Yaşanan kavgada, taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili olarak her iki gruptan da ifadeler aldı ve şüphelileri polis merkezine götürdü. Kavganın neden çıktığı ve detayları polis tarafından soruşturuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı