ÖZEL HABER/Çankırı Haber Net İmtiyaz Sahibi Bayram Polat ve Yazı İşleri Müdürü Burak Kaya, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Ilgaz’ın gelişimine yönelik yatırımlar ve ilçede sürdürülen belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ilgaz’ın geleceğine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, ilçenin gündemindeki önemli konulardan biri olan Ilgaz Çeltik Fabrikası da ele alındı.

Başkan Mehmed Öztürk, ziyaret sırasında Ilgaz’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek ilçede gerçekleştirilen hizmetleri ve yatırım gündemini anlattı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, Ilgaz’ın mevcut çalışmaları ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

ÇAKÜ’den Orman Yangınlarına Karşı Farkındalık Yürüyüşü
ÇAKÜ’den Orman Yangınlarına Karşı Farkındalık Yürüyüşü
İçeriği Görüntüle

Ilgaz’ın Geleceği Ve Yeni Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Kaynak: Burak Kaya