ÖZEL HABER/ Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Bulut, Ilgaz ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında Ilgaz Devlet Hastanesi Müdürü olarak göreve başlayan Yalçın Taşalan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bulut, yeni yönetime başarılar diledi.
İl Sağlık Müdürü Bulut, ziyaretin devamında Ilgaz Devlet Hastanesi Acil Servisini de gezerek incelemelerde bulundu. Hastane personeliyle görüşen Bulut, yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette, AK Parti Ilgaz İlçe Başkanı Ahmet Dayı ve Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Aytekin de yer aldı.
İl Sağlık Müdürü Bulut, ziyaretin ardından yaptığı kısa açıklamada,
“Sağlık hizmetlerinde süreklilik ve memnuniyet bizim için çok önemli. Ilgaz’daki sağlık kadromuzun gayreti, vatandaşlarımızın güvenle hizmet almasına vesile oluyor. Biz de bu gayreti yerinde görmek, ihtiyaçları belirlemek için sahadayız.” dedi.
Dr. Bulut, ziyaretlerinin Çankırı genelinde devam edeceğini belirterek, sağlık kurumlarının hem fiziki hem de personel anlamında güçlendirilmesi için çalışmaların süreceğini ifade etti.