ÖZEL HABER/ Çankırı’da gerçekleşen düğün töreniyle Hamide ve Fatih, hayatlarını birleştirerek mutluluğa “evet” dedi. Aileleri Elif & Recep Yat ile Elif & Özkan Özdemir’in evlatları olan Hamide ve Fatih’in düğün kutlamaları, geleneklere uygun şekilde 9 Ağustos 2025 Cumartesi günü yapılan kız kınasıyla başladı. Kına gecesi, Grand Alyans Düğün Salonu’nda saat 19.00’da davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Düğün töreni ise 10 Ağustos 2025 Pazar günü saat 19.00’da Koç Otel Okyanus Düğün Salonu’nda yapıldı. Çankırı Merkez'de düzenlenen görkemli organizasyonda çiftin yakınları, arkadaşları ve davetliler büyük mutluluk yaşadı.
Kına ve düğün merasimlerinin öncesinde 8 Ağustos Cuma günü bayrak dikimi yapıldı. Gelin alma töreni ise düğün günü, saat 16.00’da damat evinden hareket edilerek geleneksel bir şekilde gerçekleştirildi. Gelin evinin Korgun/İldızım Köyü olması, köy halkının da yoğun katılımını sağladı.
Hamide ve Fatih’in birlikteliği, hem ailelerini hem de sevenlerini gururlandırırken, bu özel gün renkli anlara sahne oldu. Unutulmaz anların yaşandığı düğün, çiftin mutluluğunu paylaşmak isteyen davetliler için de duygusal ve coşkulu bir deneyim sundu.
cankirihaber.net olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.