Cihan Çanak babası kim? Nereli, ne iş yapıyor? Cihan Çanak babası kim? Nereli, ne iş yapıyor?

Gürhan Altundaşar 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimine kadar yaşamını Ankara'da sürdüren başarılı oyuncu, lisans eğitimini Eskişehir'de tamamlamıştır. 

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Altundaşar, eğitim hayatı boyunca ve mezuniyetinin ardından birçok tiyatro oyununda yer aldı. Üniversite eğitimini tamamlayan Altundaşar, 2013 yılında İstanbul'a yerleşti.

Whatsapp Image 2024 05 20 At 20.06.46Kariyeri boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu, Açık Sahne, Tiyatro Akademika, Tiyatro Kara Kutu gibi yerlerde yer alan Altundaşar, 2016 yılında Yılmaz Erdoğan'ın BKM Mutfak ekibine dahil olmuştur. 2019'da Kanal D'de yayınlanmaya başlayan "Çok Güzel Hareketler Bunlar 2" adlı komedi programında yer alan başarılı oyuncu, programın "Açın Kapıyı" serisinde canlandırdığı "Necdet" karakteriyle Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 izleyicilerinin sevgisini kazanmıştır. 

Gürhan Altundaşar'ın yer aldığı projeler;

  • Güldür Güldür Show (2013)

  • Güldür Güldür (2013)

  • Çok Güzel Hareketler 2 (2019)

  • Aşkın Kıyameti (2022)

  • Hazine (2022)

Gürhan Altundaşar'ın sevgilisi kim?

Başarılı oyuncunun güncel ilişki durumu bilinmemekle birlikte, 2018 yılında kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi. Bir süre evli kalan çift, karşılıklı bir kararla birlikteliklerini bitirdiler.

Gürhan Altundaşar nereli? 

40 yaşındaki başarılı oyuncu, Ankara'da doğmuş ve aslen Ankaralı'dır.

Kaynak: Haber Merkezi