Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası vesilesiyle, Gençlik ve Spor Doğa Yürüyüşü etkinliği yapıldı.
Orta ilçesine bağlı Sakaeli köyünden başlayan Gençlik ve Spor Doğa Yürüyüşü etkinliği dört kilometre mesafedeki Orta ilçesi Sakaeli Köyü yakınlarında bulanan Peri Bacaları'da son buldu. Yürüyüşün ardından folklor gösterisi, Türk Sanat Müziği dinletisi ve geleneksel yarışların da bulunduğu program ilçe vatandaşlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Orta Ve Kurşunlu Belediye Ve Kaymakamlıklarının Organize Ettiği Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Ve Gençlik Haftası Vesilesiyle, Gençlik Ve Spor Doğa Yürüyüşü Etkinliği Kapsamında, Ilçemiz Sakaeli Köyünden B (1)

Programa; Çankırı Vali M. Fırat Taşolar, Orta İlçe Kaymakamı Erkan Minuz, Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt, Yapraklı Kaymakamı Mücahit Özkök, Bayramören Kaymakamı Hüseyin Taha Fidan, MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, Kurşunlu Belediye Bakanı Şerafettin Uslu, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, AFAD İl Müdürü Ahmet Matur, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, Çankırı İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Mutlu, MHP Orta İlçe Başkanı Ahmet Denizhan, Orta İlçesi Kurum amirleri, STK temsilcileri, köy muhtarlarımız, Karatekin Üniversitesi ve Orta ve Kurşunlu lise öğrencileri katıldı..

Bitki Koruma Ürünleri Satışı ve Depolanması İçin Ülke Genelinde Denetim Bitki Koruma Ürünleri Satışı ve Depolanması İçin Ülke Genelinde Denetim

Orta Ve Kurşunlu Belediye Ve Kaymakamlıklarının Organize Ettiği Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Ve Gençlik Haftası Vesilesiyle, Gençlik Ve Spor Doğa Yürüyüşü Etkinliği Kapsamında, Ilçemiz Sakaeli Köyünden B (2)

Kaynak: Burak Kaya