Konya’da gece saatlerinde gelen yangın ihbarı, ekipleri alarma geçirdi. Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesi Kar Sokak’ta bir vatandaşın, 13 katlı bir binada yangın çıktığı yönünde yaptığı ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, binada herhangi bir yangın izi bulamayınca çevre taraması yaptı.

Denetimli Serbestlikte Anlamlı Buluşma: İslam’da Sevgi ve Merhamet Anlatıldı
Denetimli Serbestlikte Anlamlı Buluşma: İslam’da Sevgi ve Merhamet Anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Yapılan inceleme sonucunda, yangının aslında aynı sokak üzerinde bulunan müstakil, metruk bir evde çıktığı anlaşıldı. Kullanılmayan evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.

Yangının ardından metruk binada polis ekipleri tarafından detaylı inceleme yapılırken, olayla ilgili herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı