Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir gece kulübünde çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve sokağa taştı. Olay, Gevhernesibe Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, müşteriler ile çalışanlar arasında silah gösterme meselesi yüzünden başlayan tartışma büyüyerek arbede halini aldı.

Durum üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemleri alırken, görgü tanıklarından bilgi aldı. Bu sırada bazı çalışanlar, silah gösterdiği iddia edilen şahsa saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri, otomobil içinde bulunan şahsı koruyarak çalışanlara biber gazı ile müdahale etti ve olası bir linç girişimi önlendi.

Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, işletme sahiplerinin kendilerine silah gösterdiklerini iddia ettikleri şahıslardan şikayetçi olmak üzere karakola başvurdukları öğrenildi.
Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için vatandaşları dikkatli olmaya ve güvenlik güçleri ile iş birliği içinde hareket etmeye çağırdı.




