Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza, Çaycuma-Perşembe karayolu üzerinde Koramanlar köyü mevkiindeki kavşakta yaşandı.

İddialara göre, Perşembe beldesi yönünden seyir hâlinde olan sürücüsü henüz belirlenemeyen kamyon, kavşakta Arif K. idaresindeki 45 F 3778 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Arif K. ile yolcu Sinan S. (42) ve kamyon sürücüsü yaralandı. Yaralılardan Arif K.’nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, kazada yaralananların tedavisinin devam ettiğini ve durumlarının ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Olay yerinde trafik kontrollü şekilde sağlanırken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyardı.

Kavşaklarda ve karayollarında sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurgulayan yetkililer, kazaların çoğunlukla dikkatsizlik ve kavşak hatalarından kaynaklandığını belirtti. Halkın güvenliği için yetkililerin denetimlerini artırdığı, vatandaşların da trafik kurallarına titizlikle uyması gerektiği ifade edildi.

Fındık Fiyatları 280 Lirayı Gördü: Üretici Umutlu
Fındık Fiyatları 280 Lirayı Gördü: Üretici Umutlu
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İhlas Haber Ajansı