Kalekapı Mahallesi sakinlerinden, Eski Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu’nun babası ve ilçede “tapucu” olarak tanınan Sıtkı Doğu’nun vefatı, Kurşunlu ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Merhum Sıtkı Doğu’nun hayatını kaybettiği haberi, ailesi başta olmak üzere sevenlerini ve mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Uzun yıllar boyunca Kurşunlu’da görev yapan ve çevresinde dürüstlüğü, çalışkanlığı ve mütevazı kişiliğiyle tanınan Sıtkı Doğu, özellikle meslek hayatı boyunca birçok vatandaşın takdirini kazandı. İlçe halkı tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Doğu’nun vefatı, Kurşunlu’da derin bir üzüntüyle karşılandı.

Merhumun cenaze programı da netlik kazandı. Sıtkı Doğu’nun cenazesi, 04 Ocak 2026 Pazar günü, öğle namazına müteakip Kurşunlu ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek. Cenaze törenine, Doğu ailesinin yakınları, sevenleri, dostları ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Eski Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu başta olmak üzere Doğu ailesi, bu zor günlerinde taziye mesajları ve desteklerle yalnız bırakılmıyor. İlçede pek çok vatandaş, merhum Sıtkı Doğu’nun ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Merhum Sıtkı Doğu’nun vefatı dolayısıyla Kurşunlu’da taziye ziyaretlerinin cenaze sonrası devam edeceği öğrenildi. Sevenleri, Doğu’yu iyi bir aile büyüğü, saygın bir esnaf ve örnek bir vatandaş olarak hatırlıyor.

Merhuma Allah’tan rahmet; başta Doğu ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine ve Kurşunlu halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

827 Milyon TL’lik Vurgun! 11 İlde Sanal Kıskaç Operasyonu
827 Milyon TL’lik Vurgun! 11 İlde Sanal Kıskaç Operasyonu
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi