AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 2023-1-TR01-KA121-VET-000163536 referans numaralı Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında bir grup öğrenci ve öğretmen, Almanya'nın Düsseldorf şehrine staj için gönderildi.

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Mobilya ve İç Mekan Tasarımı ile Kimya Teknoloji alanlarından ve Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Alanı'ndan seçilen öğrenciler, Avrupa'da staj yapma fırsatı elde etti.

Erasmus ekibine staj ve işbaşı gözlem çalışmalarında başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve Müdür Yardımcısı İlker Kendir, seyahat günü öğrenci ve öğretmenleri uğurladılar. Bu deneyim, öğrencilere uluslararası alanda değerli bir deneyim kazandıracak ve mesleki yetkinliklerini artıracak. Umarız bu tür uluslararası projeler gelecekteki kariyerleri için önemli bir adım olur.

Kastamonu Üniversitesi'nin 'Güçlü Anne Güçlü Özel Birey' Projesiyle Anneler ve Özel Bireyler Bir Arada Kastamonu Üniversitesi'nin 'Güçlü Anne Güçlü Özel Birey' Projesiyle Anneler ve Özel Bireyler Bir Arada

10105955 Whatsappimage20240506At08.24.491 

Kaynak: İl Milli Eğitim Müdürlüğü