Spor Muhabiri Ecem Dinçkal'ın özel hayatı merak ediliyor. Özellikle hayatında biri olup olmadığı takipçileri tarafından merak konusu haline geldi. Biz de sizler için Ecem Dinçkal'ı araştırdık. 

Ecem Dinçkal kimdir?

Ecem Dinçkal, 4 Eylül 1999 tarihinde İstanbul Kadıköy'de doğdu. Liseyi Sınav Koleji'nde bitiren Dinçkal, üniversiteye giriş sınavında başarılı olunca Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde sinema ve televizyon eğitimi almaya başladı. Üniversite yıllarında dört kez bölüm birincisi olan Dinçkal, bölüm birincisi olarak mezun oldu. 

Güzel sunucu, üniversitedeyken spikerlik ve sunuculuk eğitimi almak için Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’ne gitti. Burada gerçekten çok iyi bir performans sergiledi ve en iyi notlarla mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi'nde TOEFL eğitimi aldıktan sonra Amerika'ya giderek San Francisco Kaplan Dil Okulu'nda İngilizce eğitimini tamamladı. Ayrıca bu süreçte eğitim aldığı okulun sosyal medya hesaplarını yönetti.

Ecem Dinçkal kimdir?Amerika'da bulunduğu süre boyunca San Francisco Film Okulu'nda "Sinema sanatı ve film analizi" üzerine yoğunlaştı. Hem San Francisco'da hem de Los Angeles'ta birçok reklam ve sanat filmleri çekti. 

Dinçkal, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Osman Sinan ve Serdar Akar'ın atölyelerinde iki film çekti. Biri belgesel, diğeri kısa filmdi. Ayrıca bir festival filminde de görev aldı.

Mayıs 2022'de başladığı Haber Global'de spor muhabirliği görevini Nisan 2023'te tamamlayan Dinçkal, şu anda 2023 yılında Tivibu Spor'da muhabir olarak görev yapıyor.

Whatsapp Image 2024 07 09 At 17.35.13

Turhan Çömez kimdir? Nereli? Turhan Çömez kimdir? Nereli?

Ecem Dinçkal sevgilisi kim? 

Ünlü spor muhabiri Ecem Dinçkal'ın hayatında biri olup olmadığına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Ecem Dinçkal hangi takımlı?

Türkiye'nin sayılı spor muhabirlerinde biri olan Ecem Dinçkal'ın hangi takımı tuttuğunu dair herhangi bir açıklaması bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi