Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği bünyesinde görev yapan İbrahim Duman’ın kıymetli babası Ahmet Duman hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Ahmet Duman’ın vefatı, ailesi, yakın çevresi ve mesai arkadaşları başta olmak üzere sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu. Sağlık camiasında görev yapan İbrahim Duman’a mesai arkadaşları ve kurum çalışanları tarafından taziye mesajları iletildi.

Merhum Ahmet Duman için cenaze töreninin bugün ikindi namazına müteakip Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde düzenleneceği öğrenildi. Cenaze namazının ardından Duman’ın naaşı aile mezarlığında toprağa verilecek.

Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde gerçekleşecek törene ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Suç Kayıtları Kabardı: 3 Kadın Hırsız Yakalandı
Suç Kayıtları Kabardı: 3 Kadın Hırsız Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi