ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Korgun’da gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgi verildi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır dualarını aldıklarını ve Bahçeli’nin Korgun’a selamlarını ilettiğini belirtti. Kozan, ilçede yapılan ve planlanan yatırımları anlatarak taleplerini de dile getirdi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, şu ifadeleri kullandı:
“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi, Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen ve Yapraklı Belediye Başkanımız Ömer Güngör ile birlikte ziyaret ettik. Korgun’umuzda yürüttüğümüz çalışmaları ve planladığımız yatırımları kendilerine aktararak taleplerimizi ilettik. Sayın Genel Başkanımızın hayır dualarını almak ve Korgun’a selamlarını getirmek bizler için büyük mutluluk oldu. Kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”
Kozan, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda Devlet Bahçeli için iyi dileklerini de ileterek, “Liderimizi Cenab-ı Allah başımızdan eksik etmesin, sağlıklı uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.



