Ankara Ticaret Odası seçimlerinde 10 No’lu Basın Yayın Meslek Komitesi üyeliğine seçilen Çankırılı gazeteci Bayram Polat, ATO bünyesinde görev yapacak meclis ve komite üyeleri arasındaki tek gazeteci oldu. Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni ve Çankırı Haber Net İmtiyaz Sahibi Polat, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada yeni dönemdeki hedeflerini ve kendisine destek veren isimlere yönelik teşekkürlerini paylaştı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) organ seçimlerinin ardından 10 No’lu Basın Yayın Meslek Komitesi üyeliğine seçilen Bayram Polat, gazetecilik mesleğini ATO çatısı altında temsil edecek. Polat, yeni görevinde basın sektörünün sorunlarını ve meslektaşlarının taleplerini gündeme taşımayı, aynı zamanda diğer meslek gruplarının çalışmalarının kamuoyuna doğru aktarılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
Seçim sürecinin ardından açıklamada bulunan Polat, kendisine destek veren isimlere ve seçimde oy kullanan meslek komitesi üyelerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Ankara Ticaret Odası organ seçimleri gerçekleştirildi. 10 Nolu Basın Yayın Komitesi Üyesi seçilerek, ATO çatısı altında görev yapacak meclis ve komite üyeleri arasındaki tek Gazeteci olmanın onurunu yaşıyorum.
ATO'da gazetecilik mesleğinin ve meslektaşlarımızın sesi olmanın yanı sıra, tüm komitelerdeki çalışmaların kamuoyuna doğru aktarılması ve tüm meslek gruplarının sorun ve çözüm önerilerinin dile getirilmesi hususunda da üzerimize düşeni hakkıyla yerine getirme gayretinde olacağım.
Bu süreçte desteğini yakinen hissettiğim ATO Başkanvekilimiz Sayın Halil İbrahim Yılmaz'a, ÇASİD - Çankırı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanımız Sayın Hakan Durlanık'a, ÇASİD Başkan Yardımcısı Sayın Mücahit Şentürk'e, ATO Meclis Üyesi Sayın Ömer Sarıoğlu'na, ÇASİD ailesinin tüm fertlerine, 10 Nolu Basın Yayın Komitesi Meclis Üyesi Sayın Paşa Sarman'a ve oyları ile seçilmemize vesile olan tüm Basın Yayın Meslek Komitesi üyesi firmalara ve işletme sahiplerine teşekkür ederim.
Bayram Polat
ATO 10 Nolu Basın Yayın Meslek Komitesi Üyesi
Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni
Çankırı Haber Net İmtiyaz Sahibi”








