Çankırılı 4. sınıf öğrencisi Yiğit Kağan Yiğitbaşı, Matematik ve Fen Bilimleri alanında 12.666 öğrenciyi geride bırakarak iki alanda da Türkiye birincisi oldu. 


Çankırı İstiklal Yolu İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi Yiğit Kağan Yiğitbaşı Uluslararası Kanguru Matematik Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından 4.sınıf öğrencileri arasında Mart 2024 ayı içerisinde düzenlenen Uluslararası Kanguru Matematik ve Fen Yarışmalarında Türkiye birincisi oldu.

Matematik kategorisinde Türkiye genelinde 9078 öğrencinin katılım sağladığı yarışmada sorulan 24 sorunun tamamını doğru cevaplayan Yiğit Kağan Yiğitbaşı, Fen alanında 3588 öğrencinin katılım sağladığı yarışmada da 24 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak iki alanda da Türkiye birinciliğini elde etti.

Bitki Koruma Ürünleri Satışı ve Depolanması İçin Ülke Genelinde Denetim Bitki Koruma Ürünleri Satışı ve Depolanması İçin Ülke Genelinde Denetim

Çankırı  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Öğrencimiz ve Öğretmeni Fatma Dilsiz'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." ifadelerine yer verildi.

20094144 Yellowmodernwebinarinvitationannouncementfacebookgonderisiyatay

Kaynak: İl Milli Eğitim Müdürlüğü