ÖZEL HABER/ BUĞDAY PAZARI MAHALLESİ’NDE SU PATLAĞINA BELEDİYE MÜDAHALESİ

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde meydana gelen su hattı arızasına hızlı şekilde müdahale etti. Buğday Pazarı Mahallesi Ömer Topuz Caddesi’nde oluşan su patlağı sonrası bölgede çalışma başlatan ekipler, arızanın giderilmesi için yoğun mesai harcıyor.

PATLAK TESPİT EDİLDİ, KAZI ÇALIŞMASI BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde meydana gelen su patlağının ardından belediye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde patlağın bulunduğu nokta tespit edilirken, ardından kazı çalışmalarına başlandı.

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLANDI

Çalışmalar sırasında vatandaşların güvenliği için bölgede gerekli önlemler alınırken, ekipler yol güvenliğini sağlayarak kontrollü şekilde müdahaleye devam ediyor. Patlağın meydana geldiği boru hattında onarım işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

ARIZA KONTROLLÜ ŞEKİLDE GİDERİLİYOR

Çankırı Belediyesi ekipleri, su kesintisinin en kısa sürede sona ermesi ve hattın yeniden sağlıklı şekilde hizmet vermesi için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Arızanın giderilmesinin ardından kazı alanının kapatılarak yolun yeniden ulaşıma açılması bekleniyor.

Belediye yetkilileri, benzer altyapı arızalarına karşı ekiplerin sahada hazır olduğunu ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Feci Kazada Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belli Oldu!
Feci Kazada Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belli Oldu!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Burak Kaya