Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü ve Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında sağlık alanında iş birliğini güçlendirecek önemli bir adım atıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Bulut ile Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Şeyma Yüsra Soğanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mevlüt Karataş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Nuri Öner ağırlandı.

Genç Sağlık-Sen Heyeti, İl Sağlık Müdürü Bulut ile Bir Araya Geldi
Genç Sağlık-Sen Heyeti, İl Sağlık Müdürü Bulut ile Bir Araya Geldi
İçeriği Görüntüle

Halk Sağlığı Hizmetleri personelinin de yer aldığı programda, Çankırı’daki sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve geliştirilmesi yönündeki çalışmalar masaya yatırıldı. Ayrıca üniversite ile sağlık müdürlüğü arasında yapılabilecek iş birlikleri, ortak projeler ve akademik destek olanakları görüşüldü.

Program boyunca hem akademik hem de idari kadro, kentteki sağlık sisteminin daha etkin hale getirilmesi için ortak vizyon oluşturulması gerektiğini vurguladı. Özellikle yerel projelerde akademik bilgi birikiminden faydalanmanın önemine dikkat çekildi.

Kahvaltı sonrası Rektör Karataş ve Yardımcısı Prof. Dr. Öner, İl Sağlık Müdürü Dr. Bulut’u makamında ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen birebir görüşmede daha detaylı fikir alışverişinde bulunuldu. Taraflar, üniversite ve sağlık müdürlüğü arasında koordinasyonun daha da artırılması konusunda mutabık kaldı.

Etkinlik, sağlık ve akademi dünyasının Çankırı’daki geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendirilirken, bu tür programların hem kurumsal iletişimi güçlendirdiği hem de sahadaki uygulamaların niteliğini artırdığı ifade edildi.

Çankırı’da Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı Ve İş Birliği Mesajı (4)

Çankırı’da Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı Ve İş Birliği Mesajı (1)

Çankırı’da Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı Ve İş Birliği Mesajı (2)

Kaynak: Haber Merkezi