Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, il merkezinde görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla 2025-2026 eğitim öğretim yılına yönelik yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, geride kalan eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik başarı çalışmaları, sosyal ve kültürel etkinlikler ile okul yönetim süreçleri detaylı şekilde ele alındı.

Program kapsamında yıl boyunca yürütülen projeler değerlendirilirken, uygulamalardan elde edilen kazanımlar, karşılaşılan durumlar ve geliştirilmesi gereken alanlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Okul müdürleri de görev yaptıkları eğitim kurumlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak değerlendirmelerini aktardı.
Toplantıda ayrıca eğitim hizmetlerinin niteliğinin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ve yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin planlamalar üzerinde duruldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, toplantıda yaptığı konuşmada eğitim camiasının yıl boyunca gösterdiği özverili çalışmalara teşekkür ederek, okul müdürlerinin eğitim süreçlerine sunduğu katkının önemine dikkat çekti.
Toplantı, okul ve kurum müdürlerinin talep, öneri ve temennilerinin alınmasının ardından sona erdi. Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik değerlendirme ve planlama çalışmalarını yeni eğitim öğretim döneminde de sürdüreceği belirtildi.





