Çankırı Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından 21-28 Haziran 2026 tarihleri arasında yürütülen narkotik ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına ilişkin verileri kamuoyuyla paylaştı.
Açıklamaya göre, bir hafta içerisinde gerçekleştirilen 4 ayrı narkotik ve kaçakçılık operasyonunda 5 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda 364 adet sentetik ecza hapı, 25,78 gram skunk, 32 adet elektronik sigara, 1.800 adet dolu makaronile 2 paket nargile tütünü ele geçirildi.
Valilik, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığının çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim ve operasyonların aralıksız devam edeceğini ifade etti.





