Çankırı Valiliği koordinesinde kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulmasına yönelik çalışmalar kapsamında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş başkanlığında Valilik Birlik Toplantı Salonu’nda yapıldı.
İl genelinde yürütülen kamu hizmetlerinin mevcut durumu, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik başlıkların ele alındığı toplantıya, il idare şube başkanları katıldı. Toplantıda, vatandaş memnuniyetinin artırılması ve kamu hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve erişilebilir şekilde sunulması için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Vali Hüseyin Çakırtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, özellikle vatandaş odaklı hizmet anlayışının güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Kamu kurumlarının sahadaki uygulamalarında karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileriyle birlikte ele alınırken, hizmet süreçlerinin daha nitelikli hale getirilmesi için atılacak adımlar masaya yatırıldı.
Toplantıda ayrıca kurumlar arası iletişimin artırılması, iş ve işlemlerin hızlandırılması ve kamu hizmetlerinde verimliliğin yükseltilmesi konuları da gündeme geldi. Vatandaşların taleplerine daha hızlı ve etkili şekilde karşılık verilmesinin önemine dikkat çekilerek, tüm kurumların bu doğrultuda hassasiyet göstermesi gerektiği ifade edildi.
Gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, kamu hizmetlerinde kaliteyi artırmaya yönelik değerlendirmelerin yapılmasının ardından sona erdi. Çankırı Valiliği’nin koordinasyonunda sürdürülen çalışmaların, önümüzdeki süreçte hizmet kalitesine olumlu yansıması bekleniyor.





