Kurşunlu’da belediye çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelme geleneğini sürdüren Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri kapsamında ilçe teşkilatıyla birlikte ilçedeki vatandaşların evlerini ziyaret etti. Ziyaretlerde, halkın sorunları dinlendi, sıkıntılar paylaşıldı ve belediyenin çözüm odaklı yaklaşımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Başkan Uslu, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Halkımızla birebir temas kurmak, onların sıkıntılarını ve kaygılarını dinlemek bizim için çok önemli. Dinlemedik dert, paylaşılmadık sorun kalmayacak; ya derde çare olacağız ya da dertlere ortak olacağız. İlçe teşkilatımız ile birlikte değerli vatandaşlarımızı ziyaret ederek hem samimi bir muhabbet gerçekleştirdik hem de halkımızın yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik” ifadelerini kullandı.

Ziyaret kapsamında Mustafa Doğangönül ve İsmail Uludağ gibi vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Uslu ve ekip, aynı zamanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti. Ziyaretler sırasında vatandaşlar, belediye ve ilçe teşkilatının kendilerini yakından takip etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “Misafirperverliklerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlçemizde halkımızla bir araya gelmeye ve sorunlara ortak olmaya devam edeceğiz. Kurşunlu’muzda birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek en büyük önceliğimiz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretler, halkla sıcak ve samimi sohbetlerle sona erdi; vatandaşlar Başkan Uslu’nun bu yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çankırı Hakkında Hadsiz Paylaşım! Tepkiler Çığ Gibi!
Çankırı Hakkında Hadsiz Paylaşım! Tepkiler Çığ Gibi!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi