Çankırı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından İnci Taneleri Özel Eğitim Derneği iş birliğinde “Engelsiz Üretim Atölyesi” açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolari, Hanımefendi Didem Taşolar ve il protokolü katılım sağladı. Tören öncesi konuşma gerçekleştiren İnci Taneleri Özel Eğitim Dernek Başkanı Hatice Barak, atölye hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Çocukların hep çalışmak istediklerini belirten Hatice Barak, “Çok mutlu ve heyecanlıyız. Bizim için bu atölye çok önemli. Haftanın 4 günü 7’şer çocuğumuz dönüşümlü olarak burada çalışıyor. 2 tane uzman görevlimiz var 2 tane nöbetçi annemiz oluyor çocukları desteklemek için. Ortalama 500-750 galoş çıkartıyoruz. İnşallah daha da üstüne çıkacağız. Alıştırma haftasında olduğumuz için bu sayı şuanda böyle.” dedi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başta olmak üzere atölyenin açılmasında emeği geçenlere ve özel bireylerin yetiştirilmesi emek sarf eden anne ve babalara teşekkür etti. Atölyenin sürdürülebilir olması dileklerinde bulunan Vali M. Fırat Taşolar ise hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar Engelsiz Üretim Atölyesini gezdi.

ÇAKÜ’de “Erasmus+ KA2 ve KA3 Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitimi” Gerçekleşti ÇAKÜ’de “Erasmus+ KA2 ve KA3 Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitimi” Gerçekleşti

Kaynak: Berkay Tozlu