AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları, önemli bir istişare ve değerlendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Çankırı İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hareket eden AK Parti teşkilatının gençlik kadrolarının bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıya AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Serkan Aksu'nun öncülüğünde, Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Çelik, Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, Kırşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Metin ve Kırıkkale İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Doğan katıldı.

Toplantıda, teşkilat çalışmaları, gençlik politikaları ve bölgesel iş birliği konuları detaylı bir şekilde ele alındı. Sadık Çendek, toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde, AK Gençlik ruhuyla Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlik kollarının ortak akıl ve dayanışma içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan başkanlar, Çankırı’daki buluşmanın önemli bir sinerji yarattığını dile getirdi. AK Parti'nin gençlik yapılanması, Türkiye’nin gelecek vizyonuna yön verme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Çankırı’da Ak Parti Gençlik Rüzgarı İl Başkanları Ortak Vizyon İçin Toplandı (1)

Zonguldak’taki Maden Krizine Çankırı’dan Müdahale!
Zonguldak’taki Maden Krizine Çankırı’dan Müdahale!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi