ÖZEL HABER/Çankırı müziğe doyduğu, eğlencenin müzikle doruğa ulaştığı saatler yaşadı.
Çankırı Karatekin Parkı'nda Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlik çerçevesinde "Gençlik Konseri" düzenlendi. 

Whatsapp Image 2024 05 16 At 18.38.23
Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik ve Spor Merkezi Gençliği Avazı Müzik Grubu tarafından bir çok eserin seslendirildiği konserde katılımcılar renkli anlar yaşadı. Özenle seçilmiş bestelerin seslendirildiği Karatekin Parkı'nde konsere ilgi yoğundu.

Çankırı'nın Tanınmış Demiryolu İsimlerinden Ali Bali Hayatını Kaybetti! Çankırı'nın Tanınmış Demiryolu İsimlerinden Ali Bali Hayatını Kaybetti!

Güzel ve ruhu besleyen bestelerin yer aldığı konserde Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Adem Çalman'a konser ile ilgili sorulamızı yönelttik.
Müdür Çalman Çankırıhaber.net'e yaptığı açıklamasında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve  Gençlik Haftası münasebeti ile Çankırı Karatekin Parkı'nda "Gençlik Konseri"indeyiz. 
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu yıl ki mottosu 'Türkiye'nin Gücü, Gençliği' bizde bu çerçevede Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik ve Spor Merkezi olarak 'Gençliği Avazı Müzik Grubu'muzun sahne aldığı bu güzel konserde gençlerimizin en güzel anları geçirmesi için çalışıyoruz. Konserimize katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum." diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 05 16 At 18.38.28 (1)Whatsapp Image 2024 05 16 At 18.38.26

Kaynak: Burak Kaya