Çankırı Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulu’nda yapılan konuşmalar, esnaf camiası açısından önemli mesajlara sahne oldu. Genel kurulda kürsüye çıkan genç esnaf Muhammet Burak Demirbilek, yaptığı samimi ve birleştirici konuşmayla dikkat çekti. Demirbilek, konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, esnafın ortak akılla güçleneceğini ifade etti.

Sözlerine genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek başlayan Demirbilek, esnaf teşkilatlarının ancak güçlü bir dayanışma ile ayakta kalabileceğini belirtti. Kendisini tanıtan Demirbilek, 1997 yılında Eldivan’da doğduğunu, evli ve iki çocuk babası olduğunu ifade ederek, esnaflığın mutfağından gelen bir isim olduğunun altını çizdi.

Ticarete 18 yaşında yumurta toptancılığıyla başladığını anlatan Demirbilek, yıllar içerisinde edindiği tecrübelerle bugün Çankırı Mandıra adı altında faaliyet gösteren şarküteri işletmesiyle ticari hayatını sürdürdüğünü dile getirdi. Esnaflığın zorluklarını birebir yaşayan biri olarak konuştuğunu vurgulayan Demirbilek, bu tecrübelerin kendisine önemli sorumluluklar yüklediğini ifade etti.

Konuşmasında esnaf kardeşlerinin her zaman yanında olacağını belirten Demirbilek, “Kapımız da telefonumuz da tüm esnafımıza sonuna kadar açık olacak. Bu yolculukta ‘ben’ değil, ‘biz’ diyeceğiz” sözleriyle salondan alkış aldı. Birlikte hareket etmenin başarının anahtarı olduğunu vurgulayan Demirbilek, gençlerin enerjisi ile büyüklerin tecrübesinin birleşmesi halinde esnaf camiası adına güçlü bir gelecek inşa edileceğini söyledi.

Konuşmasını destek ve dua çağrısıyla tamamlayan Demirbilek, genel kurulun Çankırı esnafı için hayırlı olmasını dileyerek katılımcıları saygı ve muhabbetle selamladı.

AFAD Ekipleri Gençlerle Buluştu: Arama Kurtarma Eğitimi Verildi
AFAD Ekipleri Gençlerle Buluştu: Arama Kurtarma Eğitimi Verildi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi