ÇAKÜFEST 2024’ün ilk hafta programının kapanışı Tasarım ve Teknoloji Sergisi ile yapıldı. Çankırı Karatekin Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, Uluyazı Kampüsü Spor Salonu’nda açıldı.

EghashaSergiye başta Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Çiftçi ve Prof. Dr. Yavuz Demirel, akademik ve idari personeller ve öğrenciler katılım sağladı. Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğretim elemanlarının danışmanlığında öğrenmiş oldukları teorik bilgiler ürüne dönüşerek farklı disiplinlerde 200’ün üzerinde proje sergilendi.

Çerkeş’te Yeni Ortaokul İnşaatı Hızla Devam Ediyor Çerkeş’te Yeni Ortaokul İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Sergi açılışında konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, etkinlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Meslek Yüksekokulunun ÇAKÜ’nün en merkezî birimi olduğunu söyledi.

VsdbdbbMeslek Yüksekokulunun ülkeye katkısına ve iş gücü ihtiyacına yönelik nitelikli elemanlar yetiştirmesine de değinen Rektör Çiftçi, geçmişte mezun olan ÇAKÜ'lü öğrencilerin ürettiği projelerin teknolojiye dönüştüğüne şahit olduklarını ifade etti. Tasarım ve teknoloji projesi geliştirip sergileyen öğrencileri takdir ettiklerini söyleyen Rektör Çiftçi, projeleri takip eden kurumlara da ilham kaynağı olacaklarını belirtti. Rektör Çiftçi, emekleri için herkese teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Haber Bülteni