Bolu’da Türk Müziği Gecesi: “Karışık Kaset 2” Konseri Coşkuyla Geçti

Bolu Belediyesi Türk Müziği Topluluğu, müzisyen Gökhan Ulubay yönetiminde düzenlenen “Karışık Kaset 2” konseriyle Bolulu sanatseverlerle buluştu.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı ve salon tamamen doldu. 26 kişilik koro, iki bölümden oluşan programda sahne aldı. Konserde 6 koro eseri ve 14 solo performans seslendirildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlik boyunca, Sezen Aksu, Coşkun Sabah, Hüsnü Arkan, Ferda Anıl Yarkın ve Cem Yıldız gibi sanatçıların eserleri izleyicilerle buluştu.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, konserin ilk bölümünün ardından sahneye çıkarak koro üyelerini tebrik etti. Özdemir, “Bolu Belediyesi Türk Müziği Topluluğu başarılı bir performans sergiledi. Yönetmen Gökhan Ulubay ve tüm ekibi kutluyorum” dedi.

Irmak Köyü Yakınlarında Trafik Kazası Meydana Geldi
Irmak Köyü Yakınlarında Trafik Kazası Meydana Geldi
İçeriği Görüntüle

Programın sonunda Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü ve Rasim Özdemir tarafından yönetmen Ulubay’a ve koro üyelerine çiçek ve plaket takdim edildi.

Konser, Bolu’da Türk müziği ezgileriyle dolu unutulmaz bir gece yaşattı ve sanatseverlerden tam not aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı