Çankırı Belediyesi, araç filosunu güçlendirmek amacıyla iki adet sıfır 6x4 Mercedes kamyon aldı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende, yeni araçların kontağını ilk çeviren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen oldu. Başkan Esen, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapacak şoförlere bayram öncesi geleneksel anahtar parasını takdim etti.

2025 Aile Yılı’na Özel Proje: ‘Tuht’lu Bebek Mutlu Bebek’ Hayata Geçti
2025 Aile Yılı’na Özel Proje: ‘Tuht’lu Bebek Mutlu Bebek’ Hayata Geçti
İçeriği Görüntüle

Yeni alınan kamyonlar, belediye hizmetlerini daha hızlı ve kaliteli hale getirmek için kullanılacak. Özellikle kışın karla mücadele ve yaz aylarında yol çalışmalarında görev alacak bu araçlar, eskiyen ve yüksek bakım masrafları olan araçların yerini alacak. Böylece belediyenin ulaşım ve altyapı hizmetlerinde önemli bir iyileşme hedefleniyor.

Çankırı Belediyesi yetkilileri, araç filosuna katılan modern araçların şehre sağladığı katkının büyük olacağını ve hizmetlerin daha etkin şekilde yürütülmesini sağlayacağını belirtti. Başkan Esen ise yaptığı açıklamada, yeni araçların belediye çalışmalarına güç katacağını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi