Bayramören’de gerçekleştirilen toplantıda, İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar, İl Başkanı Koray Erdoğan, Teşkilat Başkanı Cihat Demirkapı, Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan, Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek ve İlçe Koordinatörü Rıdvan Çördük, Grup Başkanvekili ve Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ile bir araya geldi. Toplantıda, mahalle ve köy başkanlarıyla ilçenin güncel ihtiyaçları, vatandaş talepleri ve çözüm bekleyen konular detaylı şekilde ele alındı.

Özellikle Bayramören’in ulaşım altyapısı, köy ve ilçe yollarının iyileştirilmesi, Melan Çayı’nın mevcut durumu ve geleceği, D100 bağlantı yolunun yapılması ve geliştirilmesi gibi kritik konular gündeme taşındı. Yetkililer, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve ilçenin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çözüm odaklı projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Kırmızı Etli Ürünlerde Büyük Skandal: Köfte, Lahmacun ve Pidede Kanatlı Eti Çıktı
Kırmızı Etli Ürünlerde Büyük Skandal: Köfte, Lahmacun ve Pidede Kanatlı Eti Çıktı
İçeriği Görüntüle

Toplantı sonunda konuşan yetkililer, Bayramören ve köylerinin ihtiyaçlarına hızlı çözümler üreteceklerini belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İlçedeki tüm teşkilat mensuplarına ve destek veren hemşehrilere teşekkür edildi. Yetkililer, bölgenin geleceğini şekillendirecek projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi