Çankırı'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Çankırı'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, Çankırı'daki berber ve kuaförlerde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Bayram için tıraş olmak isteyen vatandaşlar, berberlerin ve kuaförlerin kapısını çalmaya başladı. Saç kesimi, sakal düzenleme, yüz maskesi ve saç bakımı gibi işlemlerle bayrama bakımlı girmek isteyenler, Çankırı'daki berberlerin de gece geç saatlere kadar çalışmasına sebep oluyor.

Bayramın hemen öncesindeki bu yoğun dönemde, berberler ve kuaförler müşterilerine hizmet verebilmek için gece yarısına kadar çalışıyorlar. Çankırı'da kuaförlük yapan Yücel Özaslan, yoğunluğun bayram namazına kadar devam etmesini beklediklerini dile getirdi.

Yücel Özaslan şunları söyledi: "Son bir haftadır randevu sistemini kullanarak müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Ramazan ayı olması sebebiyle sahur vaktine kadar açığız. İnsanlar bayrama hazırlanmak istiyorlar ve biz de onlara yardımcı olmak için buradayız. Randevulu olarak gelirlerse daha iyi hizmet verebiliyoruz. Yoğunluk, bayram sabahı sabah ezanı okunana kadar sürecektir."

Faruk Battal da bayram öncesi tıraş olduğunu ve randevu almanın önemine dikkat çekerek, "Bayram yaklaştıkça berberlerde yoğunluk artıyor. Erken randevu almak herkes için daha iyi olur" dedi.

A W179213 03

Kaynak: İhlas Haber Ajansı