Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Eylül ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Karabük Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlık etti. Katılımcılar arasında Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, il genel meclisi başkanları, ticaret ve sanayi odası başkanları ile Ajans Genel Sekreter V. ve ajans personeli yer aldı.

Daday’da Engelli Kedi Çaya Düştü, İtfaiye Kurtardı
Daday’da Engelli Kedi Çaya Düştü, İtfaiye Kurtardı
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, Batı Karadeniz bölgesinin kalkınmasına katkı sağlayacak stratejik konular ele alındı. Lobi faaliyetleri, kurumsal gelişim çalışmaları, mali ve teknik destekler ile yerel kalkınma hamlesi proje önerileri değerlendirildi. Ayrıca, sonuç odaklı programlar kapsamında yürütülen çalışmalar gözden geçirildi ve önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler hakkında katılımcılar arasında fikir alışverişi yapıldı.

BAKKA Eylül ayı toplantısı, bölgesel kalkınmanın artırılması ve yerel projelerin hayata geçirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Toplantının sonunda, tüm değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı