İş insanı, inşaat mühendisi ve 32’nci Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım; neredeyse 50 yıllık kariyeri sebebiyle servetinden sık sık söz ettiriyor. 

Aziz Yıldırım kimdir?

Şu anda 71 yaşında olan Aziz Yıldırım, 2 Kasım 1952 tarihinde Ergani’de dünyaya gelmiştir. Aslen Osmaniyelidir. İlk ve orta öğretimini Düzce’de tamamlayan Yıldırım, Düzce’de Hamidiyespor Kulübü’nde amatör futbol oynayarak spor hayatına giriş yapmıştır. 

Whatsapp Image 2024 04 29 At 14.41.44Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yaptığı yatırımlarla adını sık sık andıran Yıldırım, 3 Temmuz 2011’de şike davası kapsamında şike yapma iddiasıyla göz altına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış ve yaklaşık 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti. 

Aziz Yıldırımın ilk eşinden 2, ikinci eşinden 1 olmak üzere toplam 3 çocuğu bulunmaktadır. 

Aziz Yıldırım’ın serveti ne kadar?

Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olması sebebiyle hemen hemen herkesin tanıdığı Aziz Yıldırım’ın serveti Forbes tarafından araştırıldı. 

Deniz Can Aktaş kimdir? Kaç yaşında, nereli? Instagram adresi nedir? Deniz Can Aktaş kimdir? Kaç yaşında, nereli? Instagram adresi nedir?

Whatsapp Image 2024 04 29 At 14.41.44 (1)Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe yöneticiliği dışında yer aldığı sektörler arasında; denizcilik, savunma, beton, inşaat, turizm ve hayvancılık bulunmaktadır. 

Bu denli başarılı ve tanınmış bir iş insanının servetini hesaplamak her ne kadar zor olsa da Forbes’e göre Aziz Yıldırım’ın serveti yaklaşık 500 milyon Dolar. Elbette bu hesaplama 2023’e göre yapıldı, 2024’ün hesaplaması ise henüz bilinmiyor. 

Öte yandan Aziz Yıldırım’ın bir silah fabrikası olduğuna dair de söylentiler bulunuyor ancak bu konuda kesin bir bilgi henüz yok.

Muhabir: Şulenaz Durlanık