Bursa’da alkol uygulamasında ilginç anlar yaşandı. Osmangazi ilçesi Hacı İlyas Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde trafik denetimi yapan polis ekipleri, 16 BRD plakalı bir aracın sürücüsünün uygulama noktasını fark ederek yaklaşık 100 metre geride bir alkol servisi yapılan mekana park ettiğini tespit etti. Sürücü Uğurhan G., uygulamadan kaçmak için içeri girdi. Polisler, durumu fark ederek sürücünün çıkışını bekledi.

Mekan sahibinin polislere teslim ettiği sürücü, kimliğini vermek istemedi. Karakola götürüleceğini öğrenen Uğurhan G., ehliyetini teslim etti. Fakat alkolmetreye üfler gibi yaparak oyalama taktiği geliştiren sürücü, dört denemesine rağmen üflemeyip işlemi tamamlayamadı. Polis memuru, aracın anahtarını istediğinde Uğurhan G. bir anda koşarak kaçmaya başladı. Ancak polis memurunun "Kaç, ehliyetin bende!" şeklindeki uyarısı üzerine geri döndü ve "Kaçmıyorum abi!" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Sürücünün alkolmetreye üflemediği için rapora ret çıktısı alındı. Bunun üzerine Uğurhan G.’nin ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Ayrıca 26 bin 557 TL para cezası kesildi. Araç ise çekiciyle otoparka alındı. Tüm bu anlar İHA kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde alkol uygulamalarını sıklaştırarak trafik güvenliğini sağlamaya devam ediyor.

AK Parti Çankırı: 27 Mayıs Darbesini Unutulmadı, Kınandı AK Parti Çankırı: 27 Mayıs Darbesini Unutulmadı, Kınandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı