AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirilecek saha çalışmalarında vatandaşların talep ve beklentilerinin doğrudan dinleneceğini söyledi.
Çankırı merkez ve 11 ilçede yürütülecek çalışmalar kapsamında teşkilatın tüm kademeleri sahaya çıkacak. Programlarda yalnızca vatandaşlarla bir araya gelinmesi değil, ilçelerin, beldelerin ve köylerin ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi de amaçlanıyor.
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’nın ziyaretlerden ibaret olmadığını vurgulayan Erdoğan, sahadan gelecek bilgilerin teşkilat çalışmaları açısından önemli bir rehber olacağını ifade etti.
Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları vesilesiyle hemşehrilerimizle daha fazla bir araya gelecek, Çankırı’nın ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğrudan sahadan dinleyeceğiz. İlçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin taleplerini yerinde tespit ederek ilgili mercilere taşıyacağız. Bizim siyasetimizin merkezinde her zaman milletimiz vardır.” dedi.

Çalışmalar kapsamında vatandaşların yalnızca beklentilerinin değil, eleştiri ve önerilerinin de dinleneceği belirtildi. Teşkilat mensuplarının sahadan elde edeceği değerlendirmelerin ilgili mercilere aktarılması planlanıyor.
Erdoğan, Çankırı’nın farklı noktalarına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek özellikle köy ve mahallelerde vatandaşlarla doğrudan temas kurulacağını ifade etti.
AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, konuya ilişkin açıklamasında, “Çankırı’nın merkezinden en uzak köyüne kadar ulaşmadığımız, dinlemediğimiz hiçbir hemşehrimiz kalmasın istiyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte gönül köprülerimizi daha da güçlendireceğiz. Çankırı’nın her ilçesi, her mahallesi ve her köyü bizim için aynı derecede kıymetlidir.” ifadelerini kullandı.
Eylül ayı boyunca devam edecek çalışmalarla Çankırı’nın sahadaki gündeminin ortaya konulması hedefleniyor. Vatandaşlardan alınacak görüşlerin teşkilat tarafından derlenerek ilgili politika alanlarına yansıtılması planlanıyor.




