ÖZEL HABER/AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Ilgaz ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Ziyaret programında köylerin mevcut ihtiyaçları ile geleceğe yönelik beklentiler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Koray Erdoğan'a ziyaretlerde İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Ulusoy, İlçe Koordinatörü Esad Çağlar, AK Parti Ilgaz İlçe Başkanı Ahmet Dayı ve İl Genel Meclis Üyesi Harun Tosyalıoğlu eşlik etti.

Program kapsamında Sarmaşık, Ilısılık, Yuvasaray, Çeltikbaşı ve Yerkuyu köyleri ziyaret edildi. Heyet, köy sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi. Görüşmelerde köylerin öncelikli ihtiyaçları, beklentileri ve yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, vatandaşlarla doğrudan bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye yönelik ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Erdoğan, ziyaretlerin ardından yaptığı paylaşımda, köylerde gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köy muhtarlarına, köy başkanlarına ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.
AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, "İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Ulusoy, İlçe Koordinatörümüz Esad Çağlar, Ilgaz İlçe Başkanımız Ahmet Dayı ve İl Genel Meclis Üyemiz Harun Tosyalıoğlu ile birlikte Sarmaşık, Ilısılık, Yuvasaray, Çeltikbaşı ve Yerkuyu köylerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinledik, köylerimizin ihtiyaçları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Bizler için vatandaşlarımızın görüşleri yol gösterici olmaya devam edecek. Misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları dolayısıyla köy muhtarlarımıza, köy başkanlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin, yerel ihtiyaçların yerinde değerlendirilmesi ve vatandaşlarla istişare kültürünün güçlendirilmesi amacıyla düzenlendiği belirtildi. İl genelinde benzer saha ziyaretlerinin önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.





