Ankara Çankırılılar Derneği (AÇANFED) Başkanı Kamil Karakuş, 14 Eylül’de düzenlenen Çankırı Memleket Sofrası programına katkı sağlayan isimlere teşekkür mesajı yayımladı.
Başkan Karakuş, yaptığı açıklamada Çankırı İş İnsanları Derneği Kurucu Başkanı Ayhan Demiray, mevcut başkan Hakan Durlanık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Karakuş, katkıların yalnızca programın başarısını artırmakla kalmadığını, aynı zamanda Çankırı için birlik ve beraberlik ruhunu da güçlendirdiğini vurguladı.
Karakuş mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Çankırı İş İnsanları Derneği Kurucu Başkanı Sayın Ayhan Demiray’a, mevcut Başkanımız Sayın Hakan Durlanık’a ve kıymetli yönetim kuruluna, 14 Eylül Çankırı Memleket Sofrası programına verdikleri kıymetli katkı ve desteklerinden dolayı şahsım ve AÇANFED Yönetim Kurulu üyelerimiz adına en içten şükranlarımızı sunuyorum. Bu anlamlı organizasyona sağladığınız destek, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmiş; memleketimize olan sevdamızı bir kez daha pekiştirmiştir.”
Çankırı kültürünü yaşatmak ve hemşehriler arasında dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen Memleket Sofrası etkinliği, geniş katılımla gerçekleşmişti. Katılımcıların bir araya geldiği organizasyonda, Çankırılılar hem geleneklerini yaşatma fırsatı buldu hem de yeni dostluklar kurdu.
Başkan Karakuş, açıklamasının sonunda destek veren herkese gönülden teşekkür ederek, Çankırı için yürütülen tüm çalışmalarda iş birliğinin devam etmesi temennisinde bulundu.
Bu anlamlı mesaj, hem katılımcılar hem de Çankırı sevdalıları tarafından takdirle karşılandı.