Samsun’da uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda, çok sayıda yasaklı madde ele geçirildi. İl genelinde eş zamanlı yapılan baskınlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum, İlkadım, Çarşamba ve Bafra ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 6 bin 673 adet sentetik ecza, 25,41 gram metamfetamin, 5,74 gram sentetik kannabinoid, 1,95 gram skunk ve 4 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

Operasyonlar sırasında, “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ile ifadesi alınmak üzere aranan bir şahıs da yakalandı. Toplamda 8 kişi gözaltına alınırken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kent genelinde uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, “Gençlerimizi zehirlemeye çalışanlara fırsat verilmeyecek” mesajını verdi.

Öte yandan, emniyet güçlerinin istihbarat destekli çalışmalarının aralıksız devam edeceği, özellikle gençlerin korunması amacıyla denetimlerin artırılacağı öğrenildi.

Kurşunlu’da 10 Kasım’da Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı
Kurşunlu’da 10 Kasım’da Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İhlas Haber Ajansı