Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya beldesi yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında büyük bir facia son anda önlendi. İki tır ve bir otomobilin karıştığı kazada araçlar adeta hurdaya dönerken, kazadan yalnızca bir kişinin yaralı olarak kurtulması dikkat çekti.
Edinilen bilgilere göre kaza, 61 ADA 400 plakalı tırın sürücüsü İ.K.’nin henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek aynı güzergahta ilerleyen 06 EKB 693 plakalı M.K. yönetimindeki tır ile çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçların arkasından gelen 06 NS 998 plakalı otomobil sürücüsü N.Ş. ise duramayarak tırlara arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobilde maddi hasar oluşurken sürücü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen sürücünün tedavisi devam ederken, bölgedeki kazanın daha büyük kayıplara yol açmaması ise büyük şans olarak değerlendirildi.
Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlatarak kazanın oluş şekline ilişkin detayları araştırmaya başladı. Trafiğin bir süre kontrollü olarak sağlandığı bölgede araçların kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik inceleme sonrası netleşeceği aktarıldı.


