Pakize Suda kimdir? Pakize Suda'nın son hali Pakize Suda kimdir? Pakize Suda'nın son hali
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çankırı birinci sıradan milletvekili adayı olan ve Çankırı Milletvekili seçilen Pelin Yılık vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Pelin Yılık Kimdir? Pelin Yılık nereli, evli mi? hayatı ve özgeçmişi... Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) Çankırı birinci sıradan milletvekili adayı olan Pelin Yılık vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Pelin Yılık Kimdir? Pelin Yılık nereli, evli mi? hayatı ve özgeçmişi...

MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN PELİN YILIK ÇANKIRILILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık”  Yüreği benimle aynı çarpan bu ülkeyi karşılıksız seven Türkiye ve Çankırı sevdalısı aziz dava arkadaşlarım.  Bugün burada sizlerle birlikte yüce rabbime sonsuz hamd ve şükür ediyor ve siz kıymetli hemşerilerimi en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, bu alanı şereflendirdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.   İlk önce şunu gönül rahatlığıyla ve büyük bir onurla açıklıyorum ve şunu herkesin iyi bilmesini istiyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nde yürüttüğüm Genel Başkan yardımcılığı görevimin verdiği sorumluluk ve kazandırdığı şuur içinde Üç Hilalin ardında yürümek benim ve ailemin en büyük şeref kaynağıdır.   İnandığımız bu yolda azimle ve kararlılıkla yürürken başta saygı değer Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli MHP Başkanlık Divanı Üyeleri, parti teşkilatlarım ve özellikle Belediye Başkanım İsmail Hakkı Esen bey,  can hemşerilerim ve ailem hep yanımda oldunuz.  İyi ki varsınız.  Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Kıymetli hemşerilerim önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışını düstur edinerek milletimiz için devletimiz için ata toprağım can memleketim, aziz Çankırı’m ve siz kıymetli hemşerilerim için yaptığım çalışmalarımı özellikle seçim sürecinde bunca zaman kimisi görmezden geldi, kimisi kabullenmek istemedi,  kimileri aşağılamaya hatta dışlamaya çalıştı. Sizlerle çıktığımız bu yolda seçimi kaybetmemiz için her türlü yola başvuruldu.  Çankırı’mızın bizi sahiplenmesinden rahatsız olanlar oldu.  Her türlü yöntemi denediler ama sizler bana inandınız. Bizlere güvendiniz.  Bende bu güvene ve sevgiye her daim layık olacağım.”  
 

Pelin Yılık Kimdir? Pelin Yılık Nereli?

Pelin Yılık 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Çankırı’lıdır, Çankırı’nın köklü ailelerindendir. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, MHP Çankırı Bölgesi, 2. sıradan milletvekili adayı olmuştur. 2003 senesinde, Kudret Göz Hastanesi bünyesinde Halkla İlişkiler Müdürü olarak iş hayatına atılmıştır. 3 sene kadar çalıştıktan sonra aynı hastane bünyesinde de Hastane Müdürlüğü görevine atanmıştır. 8 sene görevini başarı ile yerine getirmiş, 2014 senesinde Kudret Göz Hastanesi Yönetiminin kararı ile Genel Müdürlük görevine getirilmiştir. Görevinde İç Denetçilik Sertifikası başta olmak üzere birçok alanda sertifika kazanmış ve akademik çalışmalarda bulunmuştur.

Pelin Yılık eğitim hayatı:

Çankaya Lisesi’ni bitirmiştir. Ardından Gazi Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Atılım Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Gazi Üniversitesi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde doktora eğitimini sürdürmüştür. Dr. Pelin Yılık ileri seviyede İngilizce, Almanca ve İtalyanca bilmektedir.

Pelin Yılık evli mi? Pelin Yılık eşi kim? Kiminle evli?

Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık'ın evli olmadığı bilinmektedir. Pelin Yılık'ın ailesi, babası Çankırı merkezde tanınan isimlerdendir. Pelin Yılık'ın eşi de google'da merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Pelin Yılık evli değildir, dolayısıyla eşi yoktur.

Editör: Haber Editörü