Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü

ÖZEL HABER/Kurşunlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Şehit İsmet Erdoğmuş Gençlik Merkezi'nde bulunan tiyatro atölyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için düzenleyecekleri gösteri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gençler, bu özel gün için hazırlanan gösterinin provasına hız vererek, performanslarını en üst seviyeye çıkarmak için azimle çalışıyorlar.

Tiyatro Atölyesi'nde bulunan gençler, sahnede sergileyecekleri performanslarını titizlikle hazırlıyorlar. Hem oyunculuk becerilerini geliştirmek hem de 19 Mayıs ruhunu en iyi şekilde yansıtmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorlar. 19 Mayıs haftası için seçilen oyunlar ve sahnelencek, gençlerin yeteneklerini sergileme ve topluma katkı sağlama fırsatı sunuyor. Şehit İsmet Erdoğmuş Gençlik Merkezi'nin sağladığı destek ve imkanlar, gençlerin tiyatro tutkularını daha da pekiştirmelerine yardımcı oluyor. Provaların yoğunluğuna rağmen, gençler arasındaki dayanışma ve işbirliği ruhu herkesin dikkatini çekiyor. Birlikte çalışarak, ortaya unutulmaz bir gösteri çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Gösterinin sahneleneceği tarih yaklaştıkça, gençlerin heyecanı da artıyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirilecler, gençlerin yeteneklerini sergileme fırsatı sunmanın yanı sıra, bayram ruhunu doyasıya yaşamalarına da vesile olacak.Kurşunlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Şehit İsmet Erdoğmuş Gençlik Merkezi'ndeki gençler, 19 Mayıs'ta düzenlenecek olan gösteri için büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlıklarını sürdürüyorlar. Gösteri, bölgedeki sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

482198D9 22D5 4246 Be1A C9Bd162771Fc

Kaynak: Recep Arslan